Wil jij teksten laten schrijven?

Wij helpen bedrijven bij het vinden van schrijvers voor kwalitatief goede teksten. Naast het vergroten van de leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de website, draagt dit ook bij aan het goed gevonden worden in Google. Mits het op de juiste manier wordt toegepast. Google is de zoekmachine die door het overgrote deel van de gebruikers van het internet wordt gebruikt bij het zoeken naar informatie. Voor uw bedrijf is het dus van groot belang dat u goed gevonden wordt!

Ons doel is het schrijven van mooie, aansprekende en vooral duidelijke en correcte teksten. Daarvoor hebben wij ruime ervaring en expertise in huis. Wij vinden het belangrijk unieke, interessante en aansprekende content te genereren. We staan voor kwaliteit en hoogwaardige teksten! Wij werken dan ook enkel met schrijvers die weten hoe een tekst opgebouwd moet worden en uitgebreide kennis hebben van de Nederlandse taal. Zij beschikken over de nodige creativiteit om uw tekst niet alleen foutloos, maar ook inspirerend en interessant te kunnen vormgeven.

Mentale begeleiding topsport

Als het gaat om topsport hebben we bij Klemtoon de nodige ervaring in huis. Kun jij wel wat hulp gebruiken als (top)sporter, coach of komen je teamprocessen maar moeilijk op gang? Neem dan contact met ons op en wij helpen je te bepalen waar voor jou de Klemtoon moet komen te liggen.

Ik, Jeanine Stoeten (27), heb ruim 12 jaar ervaring in topsport. Toen ik 16 was ging ik uit huis, om te gaan wonen op sportcentrum Papendal. Toen ik 17 was, maakte ik mijn debuut in de Nederlandse eredivisie, waar ik zeven seizoenen volleybalde. Daarna vertrok ik naar Duitsland om daar mijn carrière als volleybalster voort te zetten. In die periode debuteerde ik tevens in het Nationaal Team, waar ik de jaren ervoor als talent al veel had meegetraind. Na twee succesvolle seizoenen in de Duitse competitie, besloot ik terug te keren naar Nederland en naar Twente.

Naast mijn passie voor sport heb ik ook een grote passie voor mensen en hun gedrag. Ik vind het erg belangrijk dat er in de topsport, naast de fysieke kant ook oog is voor het mentale functioneren. Vooral bij jonge sporters denk ik dat er nog een wereld te winnen valt.

Zullen we eens van gedachten wisselen? Wellicht kunnen we iets voor jou of jouw team betekenen. Het lijkt ons leuk kennis te maken!