Wie zijn wij

Jeanine Stoeten

Als 27 jarige heb ik er al een hele reis op zitten. Naast het studerende leven dat ik leidde, heb ik ruim twaalf jaar lang topsport bedreven in binnen- en buitenland. Daarbij heb ik veel mooie, waardevolle ervaringen mogen opdoen en met veel verschillende mensen, nationaliteiten en culturen samen mogen werken. Steeds weer raakte ik gefascineerd door ‘de manier waarop’, door de kleine dingen die ervoor kunnen zorgen dat samenwerking en communicatie een succes wordt. Of juist niet. Een plus een dat drie wordt. Of juist niet. Het zit hem vaak in de nuancering, in de nadruk en waarop deze op gelegd wordt. Het is dus maar net waar je de klemtoon legt!

Ook heb ik een groot deel van de tijd met mijn neus in de boeken doorgebracht. Overigens met veel plezier. Ik rondde in 2014 de bachelor psychologie af en vervolgde deze met twee master opleidingen aan de Universiteit Twente: positieve psychologie en gezondheidswetenschappen. Hoewel ik dus veel tijd aan de theorie heb besteed, vind ik het vooral fascinerend om te zien hoe deze in de praktijk kan worden gebracht en wat we er concreet aan kunnen hebben!

De doel- en resultaatgerichtheid en de winnaarsmentaliteit van een topsporter kenmerken mij, maar altijd met oog voor de mens. Oog voor de ‘manier waarop’ en zonder de nuancering en relativering uit het oog te verliezen.

Meer weten?

Hebben wij je interesse gewekt? Denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

©2019 Klemtoon | KvK nr. 73745367
Shopping Basket